rólunk
rólunk

A Szabolcs Vezér Fogadó Pécs keleti részében, a régebben Szabolcs faluként ismert városrészben található a Szabolcsi út 40. szám alatt. Könnyen megközelíthető a város minden részéből a Komlói út felől.

8 db 2 ágyas, és 2 db 1 ágyas teljes körűen felújított, modern igényeket kielégítő kifogástalan minőségben berendezett szobája egyedi, szobánként állítható légkondicionálással van ellátva, valamennyiben színes LED TV található.

Minden szobához tágas, zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

A Fogadó udvarán hangulatos, mediterrán jellegű kerthelyiség található.

A Fogadó csendes, nyugodt környezetben fekszik, az aktív pihenést a Fogadóban szauna, jakuzzi, illetve kerékpárok szolgálják ki a vendégeket, a környékben pedig az 1 km-re található Mecsextrém Park, illetve a közelben található arborétumban, a Lelovics kertben tett sétával valósíthatják meg a kedves vendégeink. A környék kikapcsolódási lehetőségekben és látni valókban gazdag kiemelkedik szépségével a helyi római katolikus templom, de a pécsi világörökségi helyszínek is csak mintegy 5 km-re vannak, a belvárosban.

Kirándulni vágyóknak ajánljuk a mintegy 15 perces autóútra lévő Sikondai Termálfürdő, vagy a kissé távolabb lévő, világhírű Harkányi Gyógyfürdő, a Siklósi vár , vagy a villányi- Villánykövesdi borvidék meglátogatását.

Fogadónkban a családias három csillagos panzió besorolás ellenére a város egyik, - ha nem a legolcsóbb! – szálláslehetőségét kínáljuk.

Szoba 1
Miért válasszon minket
Professzionális Személyzet


Komfortos Fürdő

Tágas fürdőszobák, zuhanykabinnal minden szobához

WiFi

Minden szobában WIFI