kisfaludy projekt


rólunk

Kedvezményezett neve: KÖRNYEZETVÉDŐ Kft.

Projekt címe: A Szabolcs Vezér Fogadó turisztikai fejlesztése

Projekt azonosítószáma: TFC-1-1-1-2017-2018-00768

Elnyert támogatás összege: 39 761 626 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt befejezési dátuma: 2020.08.18.


A projekt tartalmának bemutatása:

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési program keretében valósult meg. A fejlesztésnek köszönhetően panziónk jelentős beruházáson esett át, amelynek keretében a szolgáltatási színvonalának növelése és férőhely kapacitásának bővítése valósult meg.

A projekt keretében a 7628 Pécs, Szabolcsi út 40., hrsz. 37329. alatti Szabolcs Vezér fogadóban az alábbi fejlesztéseket valósítottuk meg:

  • Az épület földszintjén 3 db új szoba került kialakításra. A kialakításhoz szükséges építési munkálatok megvalósultak és beszerzésre kerültek a szükséges berendezések.
  • A fejlesztés a panzió belső arculati elemeinek fejlesztését, a meglévő 7 db kétágyas szoba felújítását és felszerelését is tartalmazta.
  • A szobákon felül megújultak a közös használatú terek is az ingatlanon és egy korszerű wellness szolgáltatást nyújtó helyiség is kialakításra került 4 személyes infraszauna, jacuzzi és merülő kád beszerzésével és beépítésével.
  • A kialakításra kerülő szolgáltatásokhoz kapcsolódóan beszerzésre kerültek a kerékpárok, a wellness eszközök, és a helyben történő étkezéshez szükséges bútorzat

A fejlesztéssel a panzió szolgáltatási színvonalának emelése valósult meg, családbarát, gasztronómiai, kulturális, aktív turisztikai és wellness szolgáltatások kialakításával, a meglévő szolgáltatások számára jobb működési feltételek biztosításával. A fejlesztés hozzájárul a kihasználtsági, látogatottsági mutatóink növeléséhez, mivel a beruházás megvalósításával olyan komplex és a XXI. századi turizmus trendeknek megfelelő kínálatot tudunk biztosítani, amelynek hatása jelentős mértékben érezhető lesz szálláshelyünk népszerűségében, kihasználtságában.

Kisfaludy projekt